Costume baie Victoria Secret


iulie 29, 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Articole


Costum de baie doua piese Victoria Secret

Costume baie Victoria Secret pot arăta la fel de bine atât pe manechine cât și pe persoane normale care nu au acesta profesie și astfel nu arată la fel de bine.
Asta nu înseamnă că dacă nu suntem în firecare zi la sală trebuie să nu mai mergem la plajă.
Astfel gândesc cei de la Victoria Secret atunci când desenează toate modelele de costume de baie, gândite astfel să fie purtate de orice femeie și EA să se simtă excelent în acel costum.
Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate pentru ca utilizatorul să se bucure de cea mai bună experiență într-un costum de baie întreg sau din două piese.

Analizând toată gama de modele realizăm că nu este scăpat nici un patern care să fie la modă precum decupaje, sau bretele cât mai subțiri.
Aspectele legate de confort sunt la fel de bine realizate pentru ca nu mai este suficient să fie la modă, în trend, trebuie să fie și deosebit de confortabil!
Într-o competiție acerbă unde firme precum GUESS sunt mereu în spatele tău încercând să acapareze cota ta de piață trebuie musai să te gândești numai și numai la client.
În ziua de astăzi nu mai este suficient să fi un nume, un Brand ci trebuie să oferi în permanență produse excelente pe care oameni să-și dorească să le cumpere și să le poarte cu foarte mare plăcere.
Apoi odată avută o experiență foarte bună cu acel produs mereu vei căuta același Brand pentru că ai fost foarte mulțumită de calitatea lui. Așa se câștiga clientul final!

Atât Victoria Secret cât și GUESS sau H&M au înțeles de mult faptul că produsele lor sunt purtate de toate categoriile de femei fie ele mai slăbuțe, potrivite sau mai plinuțe.
Astfel Victoria s-a gândit să facă un lucru destul de inedit, să aranjeze o ședința foto pe plajă cu femei obișnuite și să arate că aceste costume de baie vin foarte bine atât pe modele de renume cât și pe doamne care nu sunt din acesta categorie.
Iată poza de grup unde femei de toate felurile îmbrăca aceste costume:

femei normale in costume de baie Victoria Secret

Femei normale in costume de baie Victoria Secret

Putem spune că sunt destul de fericite dar și că aceste costume vin foarte bine pe fiecare, sigur că important la o femeie în costum de baie din două piese sau unul întreg este și atitudinea ei!

După ședința foto una dintre doamne a spus că la un moment dat în viață orice femeie ar trebuii să participe la o astfel de ședință!
Dar și de faptul că nu toate femeile de pe lume sunt modele de renume și că trebuie să fie loc pentru toată lumea 😉

Iată și comparație de poze între modele de renume și doamnele din imaginea de mai sus:

Costume de baie doua piese cu talie inalta Victoria Secret

Costume de baie doua piese cu talie inalta Victoria Secret

 

Costume baie intregi cu decupaje moderne in spate Victoria Secret

Costume baie intregi cu decupaje moderne in spate Victoria Secret

 

Costum de baie doua piese Victoria Secret

Costum de baie doua piese Victoria Secret

 

Femei normale in costume de baie cu sutien tip bluza Victoria Secret

Femei normale in costume de baie cu sutien tip bluza Victoria Secret

 

Costume de baie intregi Victoria Secret

Costume de baie intregi Victoria Secret

 

Costume de baie intregi cu decupaje mari Victoria Secret

Costume de baie intregi cu decupaje mari Victoria Secret

Orientarea către clientul final devine ceva la care orice producător la orice nivel trebuie să se gândească, fără acest aspect riscă ca produsele sale să fie cumpărate din ce în ce de mai puține persoane.

Apropierea de clientul final prin orice posibilitate aduce un plus de apreciere, un plus de informație directă despre ce și cum ar trebuii schimbat în viitor pentru ca produsul să fie unul cât mai bun.
Astfel de informații vor face din orice firmă un nume într-un timp foarte scurt, pentru că aceste informații vor aduce acel plus costumului de baie de care clienta finală are nevoie.

Victoria Secret a arătat prin acesta acțiune că vrea să fie cât mai aproape de clienții ei, să ofere un suport cât mai bun și totodată produse exact așa cum își dorește orice femeie de pe lumea asta.

Vezi si un video despre Costume de Baie Victoria Secret

 

Ca sa intelegem si mai bine ce inseamna o sedinta foto Victoria vedeti si urmatorul filmulet:

 

Comments